Wil jij eens wat anders?

Ze doen het helemaal anders dan het gemiddelde bedrijf in de financiële dienstverlening. Ben jij die gedreven binnendienstmedewerker die eens wat anders wil en zelf de regie wil hebben over de stukken die de klant aan dient te leveren voor de financiële producten?

Houd jij van persoonlijk contact, ben jij accuraat en in staat de juiste informatie te verzamelen en ben jij daarnaast commercieel ingesteld en klaar voor een nieuwe uitdaging?

Wat ga je doen?

Als buitendienst assistent klantbegeleiding ben jij hét aanspreekpunt van de klant. Wij zorgen voor jouw agendavulling en jij bezoekt meerdere klanten per dag aan huis. Jij helpt de klant de juiste documenten te verzamelen en slaat ze op in ons CRM systeem. Vervolgens gaan onze specialisten op kantoor met de documenten aan de slag en maken voor de klant een besparingsvoorstel die betrekking heeft op de eventuele hypotheek, verzekering, lening en energiebesparende maatregelen. 

Met dit rapport bezoek jij de klant opnieuw en probeert de klant te overtuigen van onze dienstverlening. Voor diepere inhoudelijke vragen is te allen tijde een online adviseur beschikbaar via de webcam.

West Financiële Visie biedt jou de mogelijkheid om door te groeien tot volwaardig adviseur. Zij bieden je daarom de mogelijkheid tot het behalen van de gewenste WFT diploma’s, zodat je uiteindelijk de complexe bespaarmogelijkheden uiteindelijk volledig zelfstandig begrijpelijk weet over te brengen op de klant. 

Waar kom je terecht?

Je werkt vanuit onze hoofdvestiging in Leiden. Dagelijks bezoek jij meerdere klanten. Als buitendienst medewerker heb jij recht op een leaseauto.

Wie ben jij?

 • Net klaar met je MBO 4 studie of gestopt met je HBO opleiding

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau

 • Je bent commercieel ingesteld en vindt het persoonlijke contact met klanten leuk

 • Jij bent in het bezit van rijbewijs B

 • Je wil meer leren over het verzekeringswezen, de energiemarkt en het oversluiten van hypotheken

 • Jij bent in het bezit van de benodigde WFT diploma’s (minimaal basis) of bent bereid deze te behalen

Wat bieden ze?

 • Een deskundige organisatie met een gemoedelijke sfeer en behulpzame collega’s

 • € 2.000 bruto o.b.v 40 uur als basissalaris

 • Aantrekkelijke bonusregeling

 • Een lease-auto

 • Faciliteren bij het behalen va de benodigde WFT diploma’s

Past deze functie als assistent klantbegeleiding bij jou? Neem dan contact met ons op en stuur jouw motivatie en CV naar info@financeprospects.nl.

Voor onze opdrachtgever West Financiële Visie verzorgen wij de agendavulling en zijn wij op zoek naar kandidaten.

Finance Prospects

Deze functie is speciaal geschikt voor starters op de arbeidsmarkt met interesse in de financiële dienstverlening.

Finance Prospects

€ 2.000 bruto, een aantrekkelijke bonusregeling en een lease-auto.

Finance Prospects